Nieuws
Home -  Nieuws

Workshop pottendraaien

21
Jul

Heb je binnenkort een evenement, een teambuilding, een vrijgezellen of juist een eigen idee dat je wenst uit te werken? Dan kan je deelnemen aan onze workshop pottendraaien.

Maak kennis met de wondere wereld van klei en ontdek of pottendraaien echt iets voor jou is. Daarnaast is dit ook een heel leuk idee voor een toffe teambuilding of groepsactiviteit.

Vast en op afspraak

De meeste workshops zijn op vaste tijdstippen maar neem gerust contact met mij op om een workshop op afspraak te verkrijgen. Voor een teambuilding, groep of vrijgezellen feestje zijn er tal van mogelijkheden die zeker bespreekbaar kunnen zijn.

Bekijk zeker mijn vast programma na en vraag gerust naar de beschikbare plaatsen.

Ooit al mooi keramiek gezien en gedacht dat wil ik ook? Dan is het nu je kans!

Workshop pottendraaien

In onze workshop pottendraaien worden alle technieken uitgelegd en krijg je een proevertje uit de wereld van klei. Je zal een eigen potje of schaaltje kunnen draaien op de draaischijf om achterna met trots te kunnen presenteren.

Laat je bijten door de kleimicrobe en deel dit met vrienden of collega’s.

In onze workshops krijg je enkele leuke tips en tricks om zo goed mogelijk op korte tijd en zelfstandig je keramiekwerk te draaien. Daarnaast zal je al snel leren om je werk te vormen, boetseren, draaien, trekken en af te draaien.

Vrijheid en creativiteit

Kleiwerk doet iets met een mens. Het is heerlijk om met je vingers te ploeteren in wat klei en daarbij je brein volledig vrij te krijgen. Daarnaast zijn we steeds opnieuw verwonderd, wat voor kunstwerken er uit een klein bolletje klei kunnen komen.

Wanneer je in de atelier bent, kriebelen de vingers al. Ze zijn klaar om in het klei te werken. Wroeten, ploeteren tot een mooi geheel.

In onze workshop pottendraaien leer je wat basisbeginselen over klei en de technieken die je erbij nodig hebt. Je leert er op enkele uurtjes je klei te kneden, draaien en af te werken.

Met volle enthousiasme en veel creativiteit wordt de kennis der klei overgebracht en boetseer jij in een minimun van tijd een eigen mok, pot, vaas of schaal. Het is inspirerend wat je een klein beetje klei doet.

Laat de wereld en je huis veranderen en klei met mij mee.

Schrijf je hier in

Wie even wil proeven van klei en keramiek of wie de wereld van klei even kort wil ontdekken kan zich goed vinden in onze workshop. Daarnaast is het een heel leuke groepsactiviteit die het team nog dichter naar elkaar brengt.

Iedereen kan hieraan deelnemen. Jong en oud, ervaren of zonder kennis. Vraag hier meer info:

Workshop info